Kayaks Down The Nile

By: John Goddard

Category: Travelogues

OUT OF STOCK

Giá khuyến mại 150.000₫

Publisher: Brigham Young University

Released Date: 1979

ISBN: 0842513655

Format
Condition
Book Overview

De circa 6693 kilometer lange Nijl is de langste rivier op aarde en een van de grootste wonderen van de natuur. Ze speelt al 6000 jaar een rol van vitaal belang in de ontwikkeling van het menselijk ras. Het water van de Nijl is de levensbron van een immense menselijke bevolking, die uit tientallen rassen bestaat. Bovendien voert de Nijl langs een indrukwekkende verscheidenheid aan natuur: van de 4500 meter hoge Maanbergen - het Ruwenzorigebergte in Uganda, met een exotische alpenvegetatie die overgaat in dichte, tropische regenwouden - tot de verschroeiende, kurkdroge woestijnen van Soedan en Egypte. Tussen deze twee uitersten ligt het grootste moeras ter wereld.

Sinds het prille bestaan van de menselijke geschiedenis heeft deze grote rivier de mensen gefascineerd en uitgedaagd. Eeuwenlang hebben ontelbare expedities gepoogd haar eindeloze loop door Afrika te volgen en het oudste en meest omstreden mysterie in de geografie op te lossen: het geheim van haar oorsprong.

John Goddard en zijn twee metgezellen hebben in 1950, als eersten in de geschiedenis, de rivier van haar bron in het hart van Afrika tot haar uitmonding in de Middellandse Zee gevolgd. De lokroep van de Nijl is het dagboek van Goddard: een reisverslag in de beste traditie van de grote ontdekkingsreizigers uit de geschiedenis.

Author: John Goddard

Publisher: Brigham Young University

Released Date: 1979

ISBN: 0842513655

Bookworm Hanoi

Nationwide Shipping

Bookworm Hanoi

Fast Shipping: Same day Delivery

Bookworm Hanoi

Exchange in 48 hours

Bookworm Hanoi

Repay 1/3 the purchase price of books returns in good condition

Bookworm Hanoi

Free Shipping for orders >500k in Hanoi, or >800k outside Hanoi

CAN'T FIND BOOK IN STOCK?

FIND US ON FACEBOOK

Subscribe for latest offers