The Little Prince

Availability: 13

Giá 150.000₫

Publisher: Van Hoc

Released Date: 2023

ISBN: 9786044771786

Format
Condition
Book Overview

The Little Prince (English & Vietnamese) - Hoàng Tử Bé (Song Ngữ Việt-Anh)

The beloved classic story about a young prince's travels through space—a profound tale about loneliness and loss, and love and friendship—in French.

A pilot crashes in the Sahara Desert and encounters a strange young boy who calls himself the Little Prince. The Little Prince has traveled there from his home on a lonely, distant asteroid with a single rose. The story that follows is a beautiful and at times heartbreaking meditation on human nature.

The Little Prince is one of the best-selling and most translated books of all time, universally cherished by children and adults alike. In this French edition, the artwork has been restored to match in detail and in color Saint-Exupéry's original artwork.

Hoàng tử bé được xuất bản lần đầu năm 1943 của nhà văn, phi công người Pháp Antoine de Saint-exupéry là một trong những cuốn tiểu thuyết kinh điển nổi tiếng nhất mọi thời đại. Câu chuyện ngắn gọn về cuộc gặp gỡ diệu kỳ giữa viên phi công bị rơi máy bay và Hoàng tử bé giữa sa mạc Sa-ha-ra hoang vu. Hành tinh quê hương và các mối quan hệ của hoàng tử bé dần hé lộ: Tình bạn, tình yêu thương của Hoàng tử bé dành cho bông hồng duy nhất, tình cảm sâu sắc dành cho chú cáo.

Không những vậy, thông qua các cuộc gặp gỡ trong chuyến du ngoạn tới các hành tinh khác nhau của hoàng tử bé cũng chứa đựng triết lý nhân sinh sâu sắc về các kiểu người trong xã hội hiện đại.

Thật không ngoa khi khẳng định, mỗi câu chữ trong cuốn sách này đều đầy triết lý và mỗi người, mỗi lứa tuổi và mỗi hoàn cảnh khi đọc sẽ có những cảm nhận riêng.

Author: Antoine de Saint-Exupéry

Publisher: Van Hoc

Released Date: 2023

ISBN: 9786044771786

Bookworm Hanoi

Nationwide Shipping

Bookworm Hanoi

Fast Shipping: Same day Delivery

Bookworm Hanoi

Exchange in 48 hours

Bookworm Hanoi

Repay 1/3 the purchase price of books returns in good condition

Bookworm Hanoi

Free Shipping for orders >500k in Hanoi, or >800k outside Hanoi

CAN'T FIND BOOK IN STOCK?

FIND US ON FACEBOOK

Subscribe for latest offers